top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

Wie is hier nou aan het liegen?

23 juli 2020


Arggg! Dit is zo frustrerend, die kut weegschaal!


Ik zie, denk ik, in mijn gezicht wel dat ik ben afgevallen, maar de weegschaal geeft nog

steeds hetzelfde hoge gewicht aan. Een hoog gewicht dat niet klopt. Toen ik echt dat gewicht had, zag ik er heel anders uit.


Misschien heb ik hem ook wel stuk gemaakt. Ik heb zo vaak van dit soort momenten dat ik de weegschaal niet geloof. Dat je bijvoorbeeld in 1 dag ineens 2 kilo zwaarder bent, terwijl je weken ervoor die 2 kilo lichter was en dan vervolgens blijft de weegschaal dat hoge gewicht aangeven! Dat is dus nu het geval.


Ik raak dan soms zo gefrustreerd. Ik reken het altijd uit met eten en verbranding, zodat ik

weet dat ik niet aankom, maar dan zegt hij dit. Dan word ik zo boos, dan stamp ik er wat

op en zo. Dus misschien heb ik hem wel stukgemaakt?


Daarom heb ik een nieuwe gekocht, daar heb ik wat in geïnvesteerd. Alhoewel 30 euro nog wel meeviel, maar deze was toch wat liever voor mij vandaag. Alleen klopt het voor mijn gevoel nog steeds niet! Grrrr. Ik wou de oude kapot slaan, maar volgens mij zijn ze gemaakt van kogelvrij glas of zo?! Niet kapot te krijgen, dat kreng! Ik doneer hem wel aan de kringloop, dan mag een ander zich er boos om maken ;).


Weet je wat mij ook frustreert? Dat je op verschillende plekken in het huis zwaarder wordt. Nooit lichter trouwens, altijd alleen maar zwaarder. En als ik thuis ben bij mijn ouders, ben ik ook altijd standaard hetzelfde getal zwaarder dan bij mijn eigen plekje. Wie moet ik nu geloven?


Omdat ik dacht dat ik in mijn gezicht en benen zag dat ik slanker was, geloofde ik het ook. Maar omdat de weegschaal wat anders zegt, ging ik ineens dingen zien. Ik had toch nog wel bolle wangetjes en mijn buik was ook wat dikker, leek het ineens.


Zo ga ik het dan ook geloven, maar wie heeft hier gelijk? Wie is hier nou aan het liegen?


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page