top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

Supermarkt stress

26 Juli 2020


Als ADHD’er zou ik helemaal gek moet worden van de supermarkt, maar als ik er over nadenk is dat niet zo. Het is meer dat ik als eetstoornis persoon er gek van word!!


Ik heb altijd een lijstje, ik ga altijd naar dezelfde supermarkt. Het bezoek duurt dan vaak ook niet langer dan 10 min. Er in en er weer uit. Precies pakken wat ik nodig heb en ook niet meer. Als ik in een ‘goede’ bui ben, dan plaag ik mij zelf soms. Dan moet ik verplicht langs de schappen lopen met de lekkere dingen, maar ik mag er niets van pakken natuurlijk.


Deze week laatste week in dit appartement, dus ik moet de koelkast enzo leeg eten. Maar alleen een kipburger en wat snijboontjes is niet genoeg als avond eten dat weet ik. Maar ergens wil ik niet meer. Ik weet dat het beter is dat er iets extra’s bij eet. Dus. Daar staat je dan, in de supermarkt. Te staren naar het schap met de krieltjes en aardappelen, terwijl ik in de weg sta voor anderen die wel weten wat ze moeten hebben.


Hier een daar krijg ik een paar boze blikken omdat ik er al 5 min voor sta te kijken. Wel, niet wel. Niet, nee met kruiden is meer zout en meer zout is meer vocht vast houden, dus nee die niet, maar die klinkt wel lekker. Oke dan die met kruiden? Misschien is het beter dat ik blanco kies dan weet ik precies wat voor kruiden ik er bij doen. Zo he eindelijk ik heb krieltjes gehaald


Nu naar de koekjes, want ja moet wel extra eten met het werk wat ik doe.

Alleen welke koekjes doen we? Ik wil iets, wat vult, niet te veel suiker, gezond en lekker.


Wil ook geen zoet meuk, maar het moet wel goed vullen en energie geven. Dus veel vezels en koolhydraten. Alleen bestaan de koolhydraten van koekjes vaak uit suiker.

Argh. Welke moet ik nu kiezen


Hoe kun je ooit van een voorverpakt pakje koekjes vol zitten!?

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page