top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

Haal mij hier uit!

Bijgewerkt op: 8 jun. 2020


11 okt. 2018


Wat is dit!? Heb ik een paniekaanval of zo, of gewoon een mega dip door iets anders?

Het is chaos in mijn hoofd, echt alles door elkaar.


Ik wil iets heel graag, maar het lijkt of ik dat niet kan krijgen. Ik heb een doel voor ogen, maar dan denk ik 'dat lukt mij toch nooit, het is mij nog nooit gelukt'.


Ik eet gekke dingen op vreemde momenten, voel mij dik, maar dat ben ik misschien niet. Mijn buik voelt dik, maar dat komt omdat er eten in zit. Soms eet ik niet zo heel veel, maar toch val ik dan niet af. Wat is er met mijn lichaam aan de hand?


Ik wil weer te veel, maar ik kan maar niet ergens beginnen. Te veel ideeën in mijn hoofd, ik kom er maar niet bij! Ik kan het begin niet pakken. Ook de gedachten in mijn hoofd niet. Ze gaan allemaal zo snel.


Aan de buitenkant ziet alles er goed uit en zo praat ik ook, maar van binnen is alles verrot! Ik vern*** mijn lichaam en geest door mijn eetstoornis.


(30 minuten later)

Oké, ik heb mijzelf weer wat onder controle, komt door de ritalin. Het liefst neem ik ze niet meer. Het lijkt wel of ik mijzelf dan niet meer ben, maar dit was een noodgeval. Gelukkig is de supermarkt dicht, anders ging ik eten halen en mij vol vreten. Daardoor voel ik mij nog viezer en k****. Dan ga ik alles weer uitkotsen omdat ik mij zo voel en niet de kans verpesten dat ik morgen misschien toch wat ben afgevallen. Aan het eind van het verhaal voel ik mij eigenlijk nog K**** omdat ik het doe. Argg, wat een verschrikkelijk vicieuze cirkel is dit zeg! HAAL MIJ HIER UIT!


206 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page