top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

Lang Leve de…. mening van anderen

Weten jullie nog, dat ik vertelde dat ik met iets leuks mee ging doen, maar nog niets kon zeggen.


Afgelopen maandag, was het eindelijk zover. Ik heb namelijk meegedaan met ‘Lang Leve de Liefde’ afgelopen zomer. Maandag 25 okt. werd mijn aflevering uitgezonden op SBS6.Allereerst wil ik zeggen, dat ik echt heb genoten van het mee doen aan het programma. Het was echt een hele leuke unieke ervaring. Het was een behoorlijke sprong in het diepe. Ik dacht, als dit hem niet is, dan is er vast wel iemand die kijkt die wel potentie heeft. Ik was ook benieuwd hoe ik eruit zou zien op tv/overkwam. Zo vaak zie je je zelf niet, behalve in de spiegel. Ik had mijn bikini wel mee, maar had wel aangegeven bij de producers, wat mijn situatie was, gelukkig wou mijn date ook niet in het jacuzzi.

Mijn date was behoorlijk zenuwachtig, ik was al vrij snel gewend aan dat er overal camera’s hingen. Natuurlijk blijf je wel bewust over wat je zegt, je wil natuurlijk niet dat je iets doms zegt, of iets waar je spijt van krijgt. Gezien ruim een half miljoen mensen er naar kijken.

Dit was mijn date even vergeten….


Ik heb het echt naar mijn zin gehad de 24 uur in het huis. Ik had mij zelf belooft hem echt een kans te geven en dat heb ik zeker gedaan. Ik ben verder ook lekker mijzelf gebleven. Iedereen die mij kende en de aflevering gezien heeft, kan dat beamen.


*Spoiler* Het is niets geworden.


De vrijdag ervoor kreeg ik een berichtje, dat mijn aflevering maandag op tv zou komen. Na 4 maand wachten kon ik eindelijk mijzelf terug zien. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten wat er uit zou komen van de aflevering. Het begon de maandag middag al, toen ze een preview online zette van 1 minuut op Facebook. Mijn date zij namelijk iets, wat blijkbaar nogal opviel, net als mijn reactie er op. Uit de vragen pot, pakte hij een vraag ‘Zelfverzekerd onder de lakens?’, Hij antwoordt er op dat hij het niet zou weten omdat hij het nog nooit gedaan had. Ik reageerde er op terug met een ‘awww’. Het werd alleen nog gemakkelijker nadat hij verder vroeg of sex belangrijk was in een relatie en vervolgens de mixer aan te zetten, wat nogal veel lawaai maakte.


Hier ging iedereen op Facebook al los op. Samen met wat er die aflevering gebeurde, zorgde ervoor dat het viraal ging op internet. Na de aflevering kwam er een preview online over het laatste stukje wat dinsdag te zien was.


Wat hij deed, wist ik helemaal niet. Zelf niet toen ik de aflevering zag, had ik het door. De producers blijkbaar wel en speelde er mooi op in. De titel van de preview was ‘Kevin zit ergens mee…..🦷’

Tijdens een video call met zijn vrienden, vertelde hij, waarom hij niet op mij viel. Hij deed zijn onderlip achter zijn voortanden, iets met mijn tanden/overbeet (die ik niet heb) vond hij blijkbaar een afknapper.


Onder de preview op Facebook, barstte het los. Niemand was het eens met hem en vond het ook niet kunnen wat hij deed. Onder de eerste video staan ruim 400 reacties, de netste waren in de zin van ‘heeft hij zelf nooit in de spiegel gekeken’. De rest was alleen maar erger. Er zaten ook een hele hoop over mij. Heel gek, dat iedereen zo positief over mij waren. Hoe mooi, lief en vrolijk ik was. Iemand vond zelfs mijn mond lijken op die van Yolanthe!


Het nieuws van de lullige opmerking van mijn date, ging als een lopend vuurtje. Al snel stond er een stuk op de online Telegraaf, RTL Boulevard, RTL Nieuws en Linda.nl. Die artikelen stonden ook op hun eigen Facebook pagina. Ook daaronder stonden de zelfde soort reacties. Zoveel mensen die zeiden dat ze mij een mooi meisje vonden. Misschien is het dan toch zoals zoveel mensen het zeggen.


Toch knaagt het wel, blijkbaar was mijn gebit een afknapper. Zou dat ook de reden zijn, dat andere jongens op mij afknappen? Het doet me herinneren aan vroeger. Toen werd ik juist gepest om mijn tanden en tandvlees. Dat is ook de hele reden, dat ik mezelf niet mooi ging vinden.


Nadat het laatste stuk dinsdag geweest was, ging de gekte verder. Mijn FB messenger en Instagram stroomde vol met berichtjes van jongens die de aflevering gezien hadden en mij wel zien zitten, dit gaat nu nog steeds door. Ik weet niet zo goed wat ik moet vinden al die aandacht. Zoals ik zij ik wist niet wat er uit de aflevering zou komen. Ik had alleen echt niet verwacht dat ik viraal zou gaan.


Helaas heeft het nog niets veranderd, hoe ik naar mijzelf kijk. Maar het geeft mij wel een goed gevoel, het zit gewoon ergens vastgeroest in mijn hoofd dat ik niet mooi genoeg ben. Hopelijk wordt daar binnenkort aan gewerkt. Komende dinsdag ga ik naar iemand in Groningen, zij is gespecialiseerd in, negatief zelfbeeld, ADHD en eetstoornissen.


Ik hou jullie op de hoogte!
134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


Post: Blog2_Post
bottom of page