top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

Even wat minder?

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, worden mijn blogs steeds minder, of hebben ze vaak een negatieve lading. Althans dat vind ik zelf. Het is niet dat alle onderwerpen al gehad heb, dat zeker niet. Alleen op het moment gebeurt er door corona niet zoveel in mijn leven. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een onderwerp te vinden om over te schrijven, die ik nog niet gehad heb.


Ik zit eigenlijk de hele week thuis, te werken voornamelijk. Ik loop in de middag pauze een rondje, na het werk nog een rondje. Dan zit ik mijzelf van 5 tot 6, helemaal gek te maken over, wel of niet avondeten koken. Uiteindelijk kom ik wel bij, ja. Dan komt het volgende dilemma, wat gaat het worden?


Dan nog maar een extra rondje lopen en langs de supermarkt. Dan hoop ik dat ik daar inspiratie krijg. Helaas leidt die inspiratie mij naar het snoep en chocolade gangpad. Ik denk dat mijn ‘hoeveel chocolade repen eten in een week’ record vorige week was. Namelijk DRIE hele Cote d'or chocolade reep op gegeten! En nee ze zijn niet in de wc pot geëindigd. Chocolade braken is echt het k*tste wat er is.Verder sta ik nog steeds op de wachtlijst voor behandeling bij Human Concern. Geen idee wanneer ik aan de beurt ben, zal wel ergens begin van de zomer worden of zo.Nu op een punt, dat het schrijven van een blog een beetje als een verplichting gaat voelen. Dinsdag avond begin ik al lichtelijk te stressen, omdat ik geen onderwerp weet. Woensdag ben ik het compleet vergeten, tot in de avond. Dan zit ik nog tot laat een blog te typen, of donderdag ochtend onder werk tijd.


Ik wil graag dat mijn blogs helpen, niet alleen voor de lezers, maar ook voor mijzelf. Toen het nog geen blog was, was het schrijven hierover en uitlaat klep van mij. Op het moment, helpt het mij in ieder geval niet. Ook wil ik graag echt goed mijn aandacht besteden aan de blog en er een mooi fijn leesbaar verhaal van maken.


Daarom denk ik dat het beter is dat ik even wat minder vaak een blog zal schrijven. Zelf denk ik aan, één keer in de twee weken een blog. Helemaal een break nemen vind ik zonde, voor het ’netwerk/volgers’ wat ik nu opgebouwd heb. Ik ben nog steeds heel trots op mijn blog en hoe goed hij loopt. Ik krijg geregeld lieve berichtjes van volgers, of dat ze hun verhaal even kwijt willen. Blijf dat vooral doen! Dat geeft mij ook het gevoel dat, waar ik het voor doe werkt.


Bij deze een oproepje, laat een reactie achter over wat voor onderwerpen jij graag meer wilt lezen. Ik weet zeker dat ik er genoeg over kan schrijven. Een berichtje sturen is anoniem en wordt niet als een reactie onder de blog geplaatst. Je kan mij ook een berichtje sturen via Instagram @zichtbaar_boulimiaHet is niet zo dat mijn eetstoornis niet meer aanwezig is, al durf ik het zelf niet meer boulimia te noemen. Dit omdat mijn binge en braak momenten, niet tot nauwelijks nog aanwezig zijn. Denk wel dat deze weer terug gaan komen, als alles weer op gang komt in het leven. Het is nog zeker wel heel duidelijk dat mijn eetstoornis aanwezig is. Daar zal ik volgende keer over schrijven!


Ik sluit dit keer af met iets positiefs. Ik heb vorige week namelijk, eindelijk mijn bank binnen gekregen! Hij is wel wat aan de grote kant, maar dat kan prima in mijn woonkamer. Het is een met drie personen, anderhalve meter afstand kunnen houden hoekbank. Officieel is hij voor vijf personen en daar zit ik dan in mijn eentje op, 7 dagen per week…


Nee! Hé doe ik het weer. Ik zou niet negatief afsluiten. Hahah


Ik word wel heel blij van het mooie weer op het moment, vooral al de zon dan schijnt. Dat maakt buiten lopen door de sneeuw een geluksmomentje die dag :)
55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page