top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

Het gaat goed?

13 juli 2020


Dan krijg je eindelijk de gemeende vraag: ‘Hoe gaat het nu echt met je?’

‘Uhh, ja gaat goed eigenlijk.’


Daarmee bedoel ik eigenlijk dat ik al 2 weken niet meer gebraakt heb, maar dat wil niet zeggen dat het goed gaat. Ik kon namelijk ook niet braken omdat mijn amandelen ontstoken waren. 


In die 2 weken kon ik ook nauwelijks eten (yes!!!). Ja, sorry, daar word ik ergens heel blij van. Eindelijk iets waardoor ik een keer niet de hele tijd wil en kan eten. Slikken deed erg pijn en ik proefde ook geen smaak. Ik zie het resultaat dan ook terug in de spiegel en op de weegschaal, wat mijn humeur goed doet. 


Ik weet dat het vreemd is dat ik zo denk, maar ik heb er nog steeds zoveel voor over om slanker te worden dan dat ik nu ben. 


De ‘gewoonte’ van niet zoveel eten omdat ik niet kon slikken, ebt nog wat na, maar ik hoop ergens dat ik het wat vast kan houden. Zou het dan eindelijk een keer lukken? (Dit zeg ik ook al jaren tegen mijzelf…)Ander leuk nieuws! Ik ben officieel afgestudeerd!!

De campagne was mijn afstudeerproject en het kon dan ook niet anders dan dat ik geslaagd was. Dit betekent alleen wel dat ik nu officieel ook het ‘volwassen leven’ in moet. Gelukkig ben ik er nu wel iets meer klaar voor dan dat ik 5 jaar geleden was. Daarom ben ik nog een opleiding gaan doen. Ik was er nog niet klaar voor om te gaan werken en mijn studententijd/jeugd achter mij te laten.


Gelukkig heb ik al werk gevonden. Alleen niet helemaal waarvoor ik gestudeerd heb, maar er zijn wel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf!


Het werk wat ik ga doen, is veel staan. Eigenlijk alleen maar staan en lopen en lange dagen. 


De één zal denken wat K**, maar mijn eetstoornis-brein denkt: ‘Dus, lekker veel bewegen op een dag en minder tijd om te eten. Met andere woorden: AFVALLEN!!’


Is het gek dat ik zenuwachtiger ben over het idee dat ik misschien over een maand slanker ben dan dat ik nu ben, dan over het feit dat ik nu klaar ben met studeren en ga werken?


Ik ben nu alleen nog bang dat het telefoontje van de GGZ steeds dichterbij komt.

Het gaat goed! Dus ik heb een behandeling eigenlijk niet nodig, toch?
163 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page