top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

Er hoeft maar even iets mis te gaan

3 september 2018


Eerste avond op kamers! Ik had geen zin om een maaltijd te koken en heb daarom maar twee kipburgers gegeten. Dat betekent alleen wel veel koolhydraten en dat is nou net wat ik eigenlijk niet wil.


Ik was weer veel te zwaar op de weegschaal vanochtend. Hoop dat het donderdag weer een stuk minder is. Heb alleen deze week wel veel sociale activiteiten staan. Dat is niet handig, daarom moet ik streng zijn voor mijzelf!


Elke dag mijn stappendoel behalen, elke dag x aantal calorieën verbranden, meer water drinken en niet meer snoepen. Ik ga mijn chocolade ook in de auto leggen, dan moet ik er extra moeite voor doen om het te pakken. Ik wil het gewoon niet in mijn buurt hebben.


Als er lekker eten in huis is, is de verleiding zoveel groter om te bingen. Er hoeft maar even iets mis te gaan in mijn leven en hop daar ga ik…

Ik voel me zo’n zwakkeling dan :(


Maar ach, ik kan wel lekker genieten van het eten zonder dat ik er dik van word. Ik vind het ergens best wel slim van mijzelf. Alleen mijn lichaam vindt het niet zo leuk, merk ik wel.
130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page